Del

Barnsbury Flat

Bundet sammen af en velovervejet materialepalet og skræddersyede løsninger, med øje på detaljen, har Augustus Brown Architects skabt et designstyret hjem, der hylder lyset, rummet og sandheden om materialer.

I et kvarter i det nordlige London, præget af arkitekturen fra den sene georgianske og tidlige victorianske æra, pynter denne victorianske ejendom. Facaden er restaureret og bevaret med de samme traditionsbundne metoder som fra ejendommens oprindelse. Interiøret er derimod gentænkt efter moderne, arkitektoniske principper og de menneskers behov, som lejligheden til dagligt huser.

Privat bolig – London, Storbritannien

Arkitekt: Augustus Brown Architects

Fotograf: French & Tye Photography

_______________

Dinesen Ask Natur

Tykkelse: 22 mm. Bredde: 250 mm. Faldende længder: 2-5 m

Overfladebehandling: Invisible oil

 

 

Augustus Brown er arkitekten bag denne maisonettelejlighed, hvor en skræddersyet trappe fører op gennem tre smukt udformede etager – som boligens karakterfaste rygrad. Trappen er udformet i Dinesen asketræ og metal og toppet med et skulptureret gelænder i sapela mahogni. Det udsøgte trappedesign er blevet ledetråden gennem boligen, som ikke blot binder etagerne sammen, men manifesterer tankerne bag designet fra kælder til kvist som en subtil detalje.

Tegnestuen søger at imødekomme de personlige behov og skabe funktion i innovative løsninger, der udmønter sig i omgivelser, som understøtter velværet. Resultatet i Barnsbury Flat er et eksempel på netop dette. Det ses tydeligt i detaljerne: Det sprossede glas, der agerer rumdeler og åbner op for et venligst lysindfald. De røgfarvede, grønne vægge, hvis tone kan spores tilbage til museer fra Victoriansk tid, danner kontrast til plankegulvets spil i Dinesen Ask.

Et stort panoramavindue også indrammet i Dinesen Ask tillader lys at trænge igennem trappeopgangene. Sidst, men ikke mindst, har arkitekten i samarbejde med havedesigner, Sara Sall Studio, kreeret to enestående terrasser på hver side af ejendommen for at hylde lyset, som falder på uderummet fra øst til vest. Udsmykningen og beplantningen giver en rolig, naturlig oase, der forbliver grøn året rundt.

Tilmeld dig her

When signing up, you accept our privacy policy terms.

Register

Enter details below here to create an account

Forgot your Password?

Subheader

Log in