B_K_LEVONTIN_14_027.jpg
Del

Tel Aviv Flat

De anerkendte arkitekter Baranowitz + Kronenberg har, med deres forbløffende indretningskoncept, vækket en følelse af eskapisme i denne tidligere Art Deco lejlighed i hjertet af Tel Aviv, Israel. Lejlighedens 47 kvadratmeter er udtænkt i en kontinuerlig palet af Dinesen Douglas Natur, der indgyder en følelse af varme og tilflugt fra omverdenen. Det biofile design har til formål at fremkalde en længsel efter at være svøbt i naturen, selv når den er fysisk uden for rækkevidde.

Privat bolig – Tel Aviv, Israel

Interiørdesign: Baranowitz + Kronenberg

Fotograf: Amit Geron

 

Douglas Natur + Stock Collection

Tykkelse: 28 mm. Bredde: 350 mm. Faldende længder: 2-5 meter

Overfladebehandling: Hvid Olie

B_K_LEVONTIN_14_031.jpg

I en af Tel Avivs fineste Art Deco-bygninger, midt i byens centrum, finder man Tel Aviv Lejlighed. Bag denne etværelseslejlighed står interiør- og arkitektfirmaet Baranowitz + Kronenberg (B+K), som har genskabt en enestående, arkitektonisk bolig, der blander funktionalitet, kreativitet og ro.

B_K_LEVONTIN_14_020.jpg
B_K_LEVONTIN_14_005.jpg
B_K_LEVONTIN_14_006.jpg

Tel Aviv Lejlighed radierer en stemning af eskapisme, indhyllet i Dinesen Douglas træ fra gulv til loft og indrettet med specialdesignede møbler og reoler i Douglas Natur, hvilket fuldender stemningen.⁠ B+K havde til hensigt at skabe en bolig, der ækvivalerer et refugium i naturen, dog midt i en millionby.

B_K_LEVONTIN_14_001.jpg
B_K_LEVONTIN_14_013.jpg

”Vores klients unge døtre havde opført en legende fantasiverden i den gamle lejlighed, hvor farverige tæpper strakte sig i luften, over vægge og gulve og skabte en hule, som de fyldte med legetøj. Her levede de i en flygtig ny verden. Denne opløftende tilflugt gav os ideen til lejlighedens nye design; hule, flugt og fantasi blev hjertet og sjælen i vores designfortælling."

– Alon Baranowitz og Irene Kronenberg, stiftere af B+K
B_K_LEVONTIN_14_017.jpg

Under tilblivelsen af designkonceptet udforskede B+K huleboliger med fascination, og Tel Aviv Lejlighed blev således et design præget af kontinuitet, grænseløse overgange mellem materialer og funktioner, men også øjeblikke af overraskelser og trangen til at gå på opdagelse. Lejligheden udfolder sig i en 'L'-form, hvor hvert rum sømløst flyder sammen for at skabe én identitetsoplevelse.

B_K_LEVONTIN_14_019.jpg
B_K_LEVONTIN_14_033.jpg

Det var grundtanken at designe et arbejdsrum i forlængelse af hjemmet, så de beroligende rammer, skabt af træet, påvirkede arbejdsmiljøet og understøttede fornemmelsen af at være hensat i den fredfyldte natur.

B_K_LEVONTIN_14_032.jpg

Tilmeld dig her

Log in

Opret

Indtast oplysninger herunder for at oprette en bruger

Glemt dit kodeord?

Subheader