Del

Barnsbury Flat

Bundet sammen av en gjennomtenkt materialpalett og skreddersydde løsninger, med øye for detaljer, har Augustus Brown Architects skapt et designdrevet hjem som hyller lys, rom og materialers sannhet.

I et nabolag i Nord-London, preget av arkitekturen fra den sene georgianske og tidlige viktorianske epoken, pryder denne viktorianske eiendommen. Fasaden er restaurert og bevart etter samme tradisjonelle metoder som fra eiendommens opprinnelse. Interiøret er derimot tenkt nytt etter moderne, arkitektoniske prinsipper og behovene til menneskene som leiligheten huser til daglig.

 

 

Privat bolig – London, Storbritannia

Arkitekt: Augustus Brown Architects

Fotograf: French & Tye Photography

_______________

Dinesen Ask Natur

Tykkelse: 22 mm. Bredde: 250 mm. Fallende lengder: 2-5 m

Overflatebehandling: Invisible oil

 

 

 

 

 

Augustus Brown er arkitekten bak denne maisonette leiligheten, hvor en spesiallaget trapp fører opp gjennom tre vakkert designede etasjer – som eiendommens karakteristiske ryggrad. Trappen er designet i Dinesen asketre og metall og toppet med et skulpturert rekkverk i sapela mahogni. Det utsøkte trappedesignet har blitt ledetråden gjennom hjemmet, som ikke bare binder gulvene sammen, men manifesterer tankene bak designet fra kjeller til loft som en subtil detalj.

Designstudioet søker å møte personlige behov og skape funksjon i innovative løsninger som oversettes til miljøer som støtter trivsel. Resultatet i Barnsbury Flat er et eksempel på nettopp dette. Dette kan sees tydelig i detaljene: Det sprossede glasset som fungerer som romdeler og åpner opp for et vennlig lysinnfall. De røykfylte, grønne veggene, hvis tone kan spores tilbake til museer fra viktoriansk tid, danner en kontrast til tregulvets spill i Dinesen Ask.

Et stort panoramavindu, også innrammet i Dinesen Ask, lar lyset trenge inn gjennom trappeoppgangene. Sist men ikke minst har arkitekten i samarbeid med en hagedesigner, Sara Sall Studio, laget to unike terrasser på hver side av eiendommen for å hylle lyset som faller på uterommet fra øst til vest. Dekorasjonen og beplantningen gir en rolig, naturlig oase som forblir grønn hele året.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

When signing up, you accept our privacy policy terms.

Register

Enter details below here to create an account

Forgot your Password?

Subheader

Log in