Douglas-flooring-The-Sand-House-Dinesen-4.jpg

The Sand House

The Scottish architect firm, WT Architecture, chose Dinesen Douglas floors in this extensive rearrangement of the ground floor of The Sand House. This resulted in spaces flowing into each other, creating a calm interior in contrast to the wild exterior roaming outside by the coast of Scotland.

Residential – Elie, Fife, Scotland
WT Architecture – Photo: Dapple Photography 

___

Douglas Classic
Thickness 28 mm. Width 350 mm. Length 2-5 m
Finish: Lye and White Soap 

Douglas-flooring-The-Sand-House-Dinesen-6.jpg (1)

The exterior changes in design integrated a new garden extension to the C-Listed building in the picturesque seaside town. The work also provided a new library, kitchen, larder and dining space alongside a utility room and bathroom.

Douglas-flooring-The-Sand-House-Dinesen-5.jpg
Douglas-flooring-The-Sand-House-Dinesen-3.jpg

The waves are crashing on the shore right outside the window of The Sand House, and the rhythm of the sea offers its residents a meditative experience.

Douglas-flooring-The-Sand-House-Dinesen-1.jpg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.

Boka ett möte — vi står redo att hjälpa dig


Contact Us


Log in

Register

Subheader

Forgot your Password?

Subheader